Stäng meny
Elstängsel
Elstängsel (634 resultat) Visa alla
Elstängselaggregat Elstängselnät Kompletta elstängselpaket Stängselstolpar flyttbart elstängsel Isolatorer Eltråd, Elrep & Elband
Eltråd, Elrep & Elband (79 resultat) Visa alla
Elband Eltråd Elrep Järntråd
Skarvlås & Spännare
Skarvlås & Spännare (59 resultat) Visa alla
Skarvlås elband Skarvlås eltråd Skarvlås elrep Skarvlås järntråd
Jordning & Matarkabel
Jordning & Matarkabel (25 resultat) Visa alla
Jordspett Jordanslutning & Matarkabel Åskskydd & Tillbehör
Grindhandtag & Tillbehör Anslutningskabel Varningsskylt elstängsel Tillbehör Stängseluppsättning Trådvinda, Spole, Rulle
Trådvinda, Spole, Rulle (19 resultat) Visa alla
Trådvinda, Spole, Rulle Vinda för järntråd Tillbehör Vindor
Djurart
Djurart (809 resultat) Visa alla
Häst Ponny Får Fjäderfä Nötkreatur Get Vildsvin Varg Kanin
Hund
Hund (96 resultat) Visa alla
Hundstängsel & Inhägnader
Hundstängsel & Inhägnader (94 resultat) Visa alla
Hundstängsel
Jakt, GPS & Utrustning för proffs
Jakt, GPS & Utrustning för proffs (2 resultat) Visa alla
GPS Tracker & Hundpejl
Hundhalsband & Koppel
Hundhalsband & Koppel Visa alla
Hundhalsband Hundselar
Katt
Katt (116 resultat) Visa alla
Kattstängsel & Inhägnad
Kattstängsel & Inhägnad (109 resultat) Visa alla
Kattstängsel
Kattstängsel (87 resultat) Visa alla
Elstängselpaket Tillbehör elstängsel Kattnät
Katträd & Klösmöbel Övrigt
Övrigt (2 resultat) Visa alla
Katträning
Skadedjursbekämpning
Skadedjursbekämpning (136 resultat) Visa alla
Musfälla & Sorkbekämpning
Musfälla & Sorkbekämpning (31 resultat) Visa alla
Sorkfälla med skott Sorkfälla/Mullvadsfälla Slippa sork & mullvad
Flugfälla, Flugfångare & Insektsbekämpning
Flugfälla, Flugfångare & Insektsbekämpning (24 resultat) Visa alla
Flugfälla, Bromsfälla & Tillbehör Insektsbekämpning övrigt
Driva bort mård
Driva bort mård (63 resultat) Visa alla
Elstängsel mot mårddjur
Elstängsel mot mårddjur (53 resultat) Visa alla
Elstängselpaket Mård Övriga tillbehör elstängsel
Driva bort mårddjur
Driva bort mårddjur (9 resultat) Visa alla
Ultraljudsskrämmor Skydd mot mårdar
Kattskrämma & Kattfritt Hundskrämma & Hundfritt Rävskrämma & Viltfritt Musfälla & Råttfälla, Avskräckare Fågelskrämma
Fågelskrämma (18 resultat) Visa alla
Fågelskrämmor Hägerskrämma & Elstängsel
Hålla borta grävling Övrigt
Hem, gård & stall
Hem, gård & stall (158 resultat) Visa alla
Hem & Trädgård
Hem & Trädgård (54 resultat) Visa alla
Växtstöd, Spaljé, Gabion Fågelhus, Fågelmatare & Fågelbord
Maskiner, verktyg & teknik
Maskiner, verktyg & teknik (8 resultat) Visa alla
Klipputrustning Fuktmätare Plockningsmaskin
Stall & djurtillbehör
Stall & djurtillbehör (48 resultat) Visa alla
Tråg & Baljor Transportlåda höns Rasthage för smådjur
Vinterprodukter
Vinterprodukter (78 resultat) Visa alla
Värmekabel & Frostskydd Elvattenkoppar Värmeplattor & Värmetak
Kampanj Elstängsel Guide Info-Center
Stäng varukorg
0 Produkt i varukorgen

Varukorgen är tom.

Ergebnisse ()
Klar

In Deinem Browser werden Cookies blockiert. Möglicherweise funktionieren einige Funktionen nicht.

Erlaube Cookies, um ein fehlerfreies Ausführen der Website zu gewährleisten.

Dataskyddspolicy

Allmän information avs. insamling och behandling av personuppgifter och övrig data på denna webbplats

Din personliga integritet är viktig för oss. Detta innebär att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt och lagligt sätt.  

I denna dataskydspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter och övrig data när du besöker vår webbplats, registrerar dig som kund, köper en vara eller tjänst eller i övrigt kontaktar oss. Vi vill också informera dig om dina rättigheter och hur du kan komma i kontakt med oss vid klagomål eller övriga frågor.

Personuppgifter

Personuppgifter är all slags information som är hänförlig till en identifierad eller identifierbar fysisk person. Det kan röra sig om namn, adress och personnummer.

Datasäkerhet

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg, varför vi försöker skydda och säkra dina uppgifter på bästa sätt. Dina personliga data överförs alltid med en säker SSL- eller TLS-kryptering/-anslutning. TLS (Transport Layer Security), eller den tidigare versionen SSL (Secure Socket Layer), är ett s k protokoll för kryptering av dataöverföringar på Internet. Kyrpteringsprotokollen använder vi för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst. I webbläsarens adressfält kan du se om anslutningen är krypterad. Om webbadressen börjar med "https://" eller det finns en hänglåssymbol betyder det att anslutningen är krypterad.

Vidare säkerställer vi genom tekniska och organisatoriska åtgärder att dina uppgifter är skyddade mot obehörig åtkomst och förlust, förstörelse, modifiering eller spridning. Trots regelbundna kontroller och intensiva ansträngningar är det dock inte möjligt att skydda dina uppgifter mot alla risker som kan uppstå.

Personuppgiftsansvarig

VOSS GmbH & Co. KG, Ohrstedt-Bhf. Nord 5, 25885 Wester-Ohrstedt, Tyskland, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av Voss GmbH & Co. KG.

Voss GmbH & Co. KG har också utsett ett särskilt dataskyddsombud i Tyskland som har i uppgift att hjälpa att följa gällande dataskyddslagstiftning. Dataskyddsombudet har följande mailadress: anonymous@privacy.voss-group.eu.

Om du lämnar uppgifter till någon av våra samarbetspartners (t.ex. genom att du klickar på en länk till någon av våra samarbetspartners, såsom Google maps, Youtube m.fl.) ansvarar vår samarbetspartner för dina personuppgifter, se närmare nedan.

Insamling och behandling av personuppgifter samt övrig data

När du besöker vår webbplats, köper våra produkter eller tjänster, registrerar dig som kund eller i övrigt kontaktar oss, samlar vi in dina personuppgifter såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, betalningsuppgifter, betalnings- och köphistorik, orderinformation, IP-adress, användarnamn, mailkorrespondens, recensioner m.m. samt övriga tekniska uppgifter och använder genererad data (t ex klick- och besökshistorik) m.m. enligt punkterna 5.1 – 5.8 nedan.   

Besök av vår webbplats

Om du endast besöker vår webbplats för att informera dig utan att registrera dig eller på annat sätt lämna uppgifter till oss som rör dig, samlar vi bara in de uppgifter som din webbläsare sänder till vår server. Så fort du klickar på en av våra webbsidor samlas som standard in och lagras viss grunddata som omfattar

Insamling av denna data är nödvändig för att du som kund ska kunna använda vår webbplats samt för att garantera stabilitet och datasäkerhet. Vidare utvärderas dessa uppgifter för interna statistiska ändamål samt för att tekniskt administrera webbplatsen.
I de fall personuppgifter samlas in och behandlas sker detta i enlighet med artikel 6 (1) f EU-dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation ”GDPR”) utifrån det berättigade intresse som följer av det ovannämnda syftet med datainsamlingen.

Du är varken enligt lag eller avtal skyldig att lämna personuppgifter till oss. Om du inte lämnar vissa personuppgifter till oss som är nödvändiga för att t ex hantera din beställning, kan detta dock leda till att du inte kan ingå ett avtal med oss eller använda denna webbplats fullt ut. 
 

Server-Logfiles

Varje gång du kommer till vår webbplats, överförs användardata via din webbläsare och lagras i s k loggdata (serverloggfiler). Den data som lagras innefattar t.ex. namn på den nedladdade sidan, överförd datamängd mm. Dessa data används endast för att säkerställa problemfri drift av vår webbplats och för att förbättra vårt utbud.
I de fall personuppgifter samlas in och behandlas sker detta i enlighet med artikel 6 (1) f GDPR utifrån det berättigade intresse som följer av det ovannämnda syftet med datainsamlingen.
 

Kontakt via E-post

Om du kontaktar oss via e-post samlas följande personuppgifter in och lagras av oss: e-postadress och e-postens innehåll samt andra frivilligt angivna uppgifter.
Vi behandlar de av dig lämnade uppgifterna endast för att behandla din kontaktförfrågan.

Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) b GDPR eller vårt berättigade intresse för att svara på din förfrågan i enlighet med artikel 6 (1) f GDPR.

Om det inte längre är nödvändigt att spara dina uppgifter kommer vi att radera all personlig information som samlats in i detta sammanhang. Om en viss förvaringstid krävs enligt lag är behandlingen begränsad till detta syfte. Den rättsliga grunden för denna behandling är artikel 6 (1) c GDPR.

Kundkonto

När du registrerar dig hos oss och skapar ett kundkonto samlar vi in personuppgifter i den omfattning som anges i samband med registreringen, vilket omfattar bl.a. namn, adress och e-postadress. Syftet med databehandlingen är att förbättra din köpupplevelse och att förenkla orderbehandlingen samt ev. returer.

Behandlingen grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu). Ditt kundkonto kommer därefter att raderas.  Utan din uttryckliga begäran kommer vi att radera ditt kundkonto 10 år efter ditt senaste inköp.  

Kommentarer och recensioner

Om du har registrerat dig hos oss och skapat ett kundkonto, har du möjlighet att recensera våra produkter eller att kommentera andras inlägg. Vid en recension eller kommentar samlar vi in dina personuppgifter såsom namn, e-postadress samt själva texten. Syftet med behandlingen är att möjliggöra publicering av recensionen och kommentarerna. När ditt inlägg publiceras kommer bara det namn som du har angett att publiceras. Genom att du skickar recensionen eller kommentaren till oss samtycker du till att den data som överförts behandlas.
Behandlingen grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu). De överförda personuppgifterna kommer därefter att raderas.
                                                                                  

Beställning av våra produkter och tjänster 

Vid beställning av våra produkter och tjänster samlar vi in ​​och använder oss av dina personuppgifter endast i den omfattning som är nödvändig för att uppfylla och behandla din beställning samt för att behandla dina förfrågningar. Det krävs att du lämnar dina personuppgifter i den omfattning som efterfrågas vid beställning, eftersom det annars inte är möjligt att ingå ett avtal med oss och att beställa en vara.  

Insamling och behandling grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR samt vår skyldighet att uppfylla ett med dig ingånget avtal enligt artikel 6 (1) b GDPR.

Prenumeration på nyhetsbrev

Om du har samtyckt till att prenumerera på vårt nyhetsbrev använder vi din e-postadress, som vi har erhållit i detta syfte, endast till för att skicka nyhetsbrevet till dig. För att kunna genomföra utskicket, vidarebefordras din e-postadress till en tjänsteleverantör för e-postmarknadsföring. En överföring till andra tredje parter sker inte.

Behandlingen grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden genom att avregistrera dig från nyhetsbrevet. Detta sker genom att använda länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu).

Direktreklam

Under förutsättning att du har samtyckt till det, använder vi den e-postadress vi har erhållit i samband med ditt köp av en produkt eller tjänst, för elektronisk överföring av reklam för liknande varor eller tjänster.
Behandlingen grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu).

Cookies

Vår hemsida använder cookies. Cookies är små textfiler som lagras i webbläsaren eller på användarens dator genom webbläsaren. När en användare besöker en webbplats kan en cookie lagras i användarens operativsystem. Denna cookie innehåller en karakteristisk teckensträng som möjliggör en entydig identifiering av webbläsaren om webbplatsen öppnas igen. Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig, effektiv och säker. Vidare gör användandet av cookies det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare även om du växlar mellan olika webbsidor och att erbjuda dig olika tjänster. Vissa funktioner på vår hemsida kan inte erbjudas utan att cookies används. För dessa är det nödvändigt att webbläsaren kan kännas igen även om du växlar mellan olika webbsidor.

Vi använder även cookies på vår webbplats för att möjliggöra en analys av surfingbeteendet hos besökarna. Dessutom använder vi cookies för att adressera besökare på andra webbplatser med riktade, intressebaserade annonser. De uppgifter som vi på detta sätt samlar in från dig pseudonymiseras på teknisk väg och sparas inte tillsammans med övriga personuppgifter som rör dig.  
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån de berättigade intressena att uppnå ovannämnda syften.
Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter i ditt enskilda fall, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på art. 6 (1) f GDPR.
Genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare kan du förhindra lagring av cookies och överföring av data som finns i den. Redan sparade cookies kan när som helst raderas. Vi påpekar dock att du då eventuellt inte kan använda alla funktioner på denna webbplats i sin helhet.
Under länkarna nedan finner du mer information om hur du hanterar (och inaktiverar) cookies i de vanligaste webbläsarna:

Chrome:               https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=sv
Internet Explorer:         https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox:            https://support.mozilla.org/sv/kb/aktivera-och-inaktivera-kakor-webbplatser-installningar
Safari:                           https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Delning av personuppgifter

En överföring av dina uppgifter till tredje part sker i enlighet med de lagliga bestämmelserna endast om  

Omfattningen av dataöverföringen är i detta fall begränsad till ett minimum.
De uppgifter som du lämnar vid användning av denna webbplats och som samlas in av Voss GmbH & Co KG, delas, såvitt detta är påkallat eller har medgetts av dig, med följande mottagare eller kategorier av mottagare:

Försändelse av varor via fraktföretaget DPD Deutschland GmbH och PostNord

För att kunna uppfylla våra åtaganden enligt avtalet och för att kunna leverera varan, är det nödvändigt att överföra dina uppgifter, såsom namn, adress, vid behov e-postadress och/eller mobilnummer samt beställningsrelaterad data, till DPD Deutschland GmbH (Wailandstr. 1, 63741 Aschaffenburg, Tyskland, ”DPD”) som i sin tur samarbetar med PostNord, Sverige (Terminalvägen 24, 171 73 Solna). Behandlingen grundas på artikel 6 (1) b GDPR. Du kan alltid motsätta dig att din e-postadress eller ditt mobilnummer överförs till DPD genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu) eller genom att meddela via epost till DPD (datenschutz@dpd.de).
Mer information om dataskydd hos DPD Deutschland GmbH hittar du under följande länk https://www.dpd.com/de_en/siteutilities/datenschutz och hos PostNord under följande länk https://www.postnord.se/integritetspolicy.

Kreditupplysning och betaltjänster

 Klarna-Fakturaköp och Klarna-Avbetalningsköp

Om du har valt ”Klarna-Fakturaköp” och/eller ”Klarna-Avbetalningsköp” som betalningsmetod, har du samtidigt godkänt att de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna genomföra ett fakturaköp, överförs till Klarna Bank AB (publ) (Sveavägen 46, 1134 Stockholm). Samtidigt samtycker du till att Klarna Bank AB genomför en identitetskontroll samt inhämtar en kreditupplysning.
De personuppgifter som delas med Klarna är relaterade till dig i egenskap av beställare såsom t.ex. för- och efternamn, adress, personnummer, kön, e-postadress, IP-adress, telefonnummer samt orderuppgifter, t.ex. antal artiklar, artikelnummer, fakturabelopp och mervärdesskatt i procent.
Behandlingen grundas på ditt samtycke enligt artikel 6 (1) a GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke gentemot oss med verkan för framtiden genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via epost till anonymous@privacy.voss-group.eu).
Vi vill uppmärksamma dig på att Klarna, i samband med beslutet om ingående, genomförande eller hävning av avtalsförhållandet, samlar in och behandlar, förutom adressuppgifter, även information om tidigare betalningshistorik för köparen samt genererar sannolikhetsvärden för betalningsbeteendet i framtiden. Om det, enligt denna beräkning, skulle visa sig att din kreditvärdighet inte är uppfylld, informerar Klarna dig omedelbart.  
Mer information om Klarnas dataskyddspolicy hittar du under följande länk: https://www.klarna.com/se/dataskydd/.  

Paypal

Om du väljer Paypal som betalningalternativ hänvisar vi till PayPals-dataskyddspolicy som hittas under följande länk https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/ua/privacy-full.
 

VISA, Mastercard etc.

Om du väljer kortbetalning via VISA eller Mastercard som betalningmetod får vi hänvisa till resp. banks dataskyddspolicy. Vi vill uppmärksamma Dig på att dina bankuppgifter inte sparas hos oss. 
 

Internettjänster

På denna webbplats använder vi oss av diverse internettjänster. Bakgrunden är att vi vill göra förbättringar dels i vår marknadsföring´dels göra ditt besök på vår webbsida händelserikt och uppnå hög kundnöjdhet.

Bing Universal Event Tracking (UET)

Den här webbplatsen använder Bing Ads-teknik från Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA ("Microsoft"), som samlar och lagrar data för att skapa användarprofiler med hjälp av alias.
När användare leds till vår webbplats via annonser från Bing Ads kan de spåra användaraktiviteten på vår webbplats. Vårt syfte är att visa annonser som är av intresse för dig, att göra vår hemsida mer intressant för dig och för att få fram en rättvis beräkning av annonskostnader.
I detta syfte sparas en cookie på din dator, som tillsammans med en integrerad Bing UET-tagg på vår hemsida, lagrar icke-personliga uppgifter om användningen av webbplatsen. Dessa inkluderar längden på vistelsen på webbplatsen, de områden av webbplatsen som besökts och identifiering av den annons via vilken användaren har nått webbplatsen.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån vårt berättigade intresse av att uppnå ovannämnda syften. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.
Den insamlade informationen överförs till Microsoft-servrar i USA och lagras där i högst 180 dagar.
Du kan förhindra att cookies lagras genom en inställning i din webbläsare. Observera dock att du i så fall eventuellt inte kommer kunna använda alla funktioner på denna webbplats fullt ut.
Genom en så kallad cross-device tracking kan Microsoft i förekommande fall spåra ditt användarbeteende på olika enheter och därför visa riktade annonser.
Du kan förhindra detta på följande webbadress:

Mer information om Bings analystjänster finns på Bing Ads webbplats:

Mer information om integritet hos Microsoft och Bing finns i Microsofts dataskyddspolicy

Microsoft behandlar din personliga information även i USA och har underkastat sig EU-US Privacy Shield vilket säkerställer överensstämmelse med nivån på dataskydd i EU

Användning av Google Analytics

Vi använder oss av webbanalystjänsten Google Analytics från Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google") på vår webbplats.
Syftet med databehandlingen är att analysera denna webbplats och dess besökare. Därtill kommer Google, på uppdrag av denna webbplatsens operatör, att använda den information som erhålls för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbplatsen och tillhandahålla andra, med webbplatsanvändningen och internetanvändningen relaterade tjänster, till webbplatsoperatören. IP-adressen som överförs från din webbläsare inom ramen för Google Analytics kommer inte att sammanföras med annan Google-data.
Google Analytics använder cookies som möjliggör en analys av din användning av webbplatsen. Informationen, som genereras av cookies, om din användning av denna webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. IP-anonymisering är aktiverad på denna webbplats. Det innebär att din IP-adress kortas ner av Google inom medlemsstaterna i Europeiska unionen eller inom EES. Endast i undantagsfall kommer hela IP-adressen att skickas till en Google-server i USA och förkortas där. Dina data kommer i förekommande fall överföras till USA. För dataöverföringar till USA finns ett beslut av Europeiska kommissionen om adekvat skydd.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån det legitima intresset att utforma webbplatsen på ett behovsanpassat och ändamålsenligt sätt. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.
Du kan förhindra lagring av cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare. Vi vill dock påpeka att du i så fall eventuellt inte kommer kunna utnyttja alla funktioner på denna webbplats fullt ut. Du kan förhindra Googles insamling av den data som genereras av cookien i samband med din användning av webbplatsen (inkl. din IP-adress) och behandlingen av dessa uppgifter från Google genom att ladda ner och installera den webbläsarplugin som finns under följande länk

För att förhindra att Google Analytics spårar över enheter kan du ställa in en opt-out-cookie. Opt-out-cookies förhindrar framtida insamling av din data när du besöker denna webbplats. Du måste ställa in en opt-out-cookie på alla system och enheter som används för att få fullständig effekt. Om du klickar här kommer opt-out-cookien att placeras på din enhet:


Mer information om användarvillkor och dataskydd hittar du under

Criteo

Vi använder Criteo-tjänsten för att visa annonser på tredje parts webbplatser för användare som tidigare besökt vår webbplats. Denna tjänst drivs av Criteo SA, Rue Blanche, 75009, Paris, Frankrike.
Criteo placerar en cookie på din dator från vilken information om visning av annonser kan erhållas. Cookien innehåller information om dina besök på vår hemsida, i synnerhet om de produkter som du har tittat på, för att vid senare besök på vår webbplats eller tredje parts webbplatser kunna ge specifika produktrekommendationer. Cookien innehåller ett slumpmässigt tilldelat alias. Om du besöker vår webbplats igen inom en viss tid kommer Criteo att känna igen dig genom detta alias. Denna information kan dock inte kopplas till din person. Varken vi eller Criteo sammanlänkar denna information med dina personuppgifter och ger inte heller dina personuppgifter vidare till tredje part.
Du kan förhindra lagring och användning av data i en cookie från Criteo genom att gå in under länken

och sätta reglaget i "opt-out" till "ON".
Om du väljer det här alternativet placeras en ny cookie (opt-out cookie) i din webbläsare som informerar Criteo om att ingen data om ditt surfbeteende får lagras. Du kan när som helst aktivera Criteo-annonserna genom att ställa in kontrollerna på "OFF". Observera att inställningen måste göras för alla webbläsare du använder. Om du raderar alla cookies i en webbläsare påverkar detta också Criteos opt-out-cookie.

Användning av LiveZilla

Vi använder oss av LiveZilla GmbH:s (Byk-Gulden-Straße 18, 78224 Singen) analysverktyg på vår webbplats.
Data behandlas för att analysera denna webbplats och dess besökare. Därtill samlas data för marknadsföring och optimering in och lagras. Från dessa data kan anonymiserade användarprofiler skapas. Cookies kan användas för detta ändamål. Cookies möjliggör igenkänning av webbläsaren. Uppgifterna som samlas in med hjälp av LiveZilla-tekniken kommer inte att användas för att personligen identifiera besökaren på denna webbplats och kommer inte att sammanföras med personuppgifter om pseudonymens bärare utan specifikt samtycke från den berörda personen.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR grundat på det berättigade intresset av direkt kundkommunikation och en behovsanpassad utformning av webbplatsen. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.
Du kan förhindra lagring av cookies genom en inställning i din webbläsare. Vi påpekar dock att du då eventuellt inte kan använda alla funktioner på denna webbplats i sin helhet.

Användning av Remarketing- eller "Liknande målgrupper"-funktionen hos Google Inc.

Vi använder funktionen Remarketing eller "Liknande målgrupper" från Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google") på vår webbplats.
Syftet med denna funktion är att analysera besökarnas beteende och besökarnas intressen.
Google använder cookies för att utföra analysen av webbplatsanvändningen, vilken utgör grunden för skapandet av intressebaserade annonser. Cookies används för att registrera besök på webbplatsen och anonyma uppgifter om användningen av webbplatsen. Det sker ingen lagring av personuppgifter för besökare på webbplatsen. Om du besöker en annan webbplats i Googles Display-nätverk ser du annonser som sannolikt kommer att ta hänsyn till tidigare visade produkt- och informationsområden.
Om det behövs skickas dina data vidare till USA. För dataöverföringar till USA finns ett beslut av Europeiska kommissionen om adekvat skydd.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR och det berättigade intresset är att tillställa besökarna riktad reklam genom att visa besökare på webbplatsen personlig och intressebaserad annonsering när de besöker andra webbplatser i Googles Display-nätverket. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR
Du kan permanent avaktivera Googles insamling av data genom att ladda ner och installera den webbläsarplugin som finns under följande länk:

Alternativt kan du inaktivera användningen av cookies från tredje part genom att besöka deaktiveringssidan från Network Advertising Initiative och följa instruktionerna för opt-out där

Mer information om Google remarketing och dess integritetspolicy finns på

Användning av Google AdWords Conversion-Tracking

Vi använder online-annonseringsprogrammet "Google AdWords" på vår webbplats och inom ramen för detta Conversion-Tracking (besöksutvärdering). Google Conversion-Tracking är en analystjänst från Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google").
När du klickar på en annons som visas genom Google placeras en Conversion-Tracking-cookie på din dator. Dessa cookies har en begränsad giltighet, innehåller inga personuppgifter och kan därför inte användas för personlig identifiering. Om du besöker vissa sidor på vår webbplats och cookien ännu inte har löpt ut, kan Google och vi se att du klickade på annonsen och fortsatte till den sidan. Varje Google AdWords-kund får en annan cookie. Det finns således inget sätt att spåra cookies via annonsörernas webbplatser.
Informationen som erhålls med hjälp av Conversion-cookien används för att skapa Conversion-statistik. Härigenom får vi veta det totala antalet användare som klickat på en av våra annonser och omdirigerats till en sida med en Conversion-Tracking-tagg. Vi får emellertid inte någon information som personligen identifierar användaren.
Den rättsliga grunden för behandlingen är artikel 6 (1) f GDPR utifrån det berättigade intresset av riktad annonsering och analys av funktionen och effektiviteten av denna annonsering. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.
Du kan förhindra lagring av cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare. Vi vill dock påpeka att du i så fall eventuellt inte kommer kunna utnyttja alla funktioner på denna webbplats i sin helhet. Du kommer då inte att inkluderas i statistiken för Conversion-Tracking.
Du kan också välja bort personlig annonsering i inställningarna för Googleannonsannonser. Instruktioner hittar du under följande länk:

Du kan dessutom stänga av användandet av cookies från tredje part genom att besöka deaktiveringssidan från Network Advertising Initiative och följa instruktionerna för opt-out där:

För mer information och Googles sekretesspolicy, besök:

Användning av Facebook Remarketing

Vi använder Facebooks (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, "Facebook") remarketingfunktion "Custom Audiences" på vår webbplats.
Syftet med denna funktion är att visa riktade, intresserelaterade annonser i det sociala nätverket Facebook till användare som besökt denna webbplats.
För detta ändamål har Facebook-remarketingtaggen implementerats på webbplatsen. Genom denna tagg görs en direktanslutning till Facebook-servrarna när man besöker webbplatsen. Härigenom skickas information till Facebook-servern om vilken av våra sidor du har besökt. Facebook lägger till denna information till ditt personliga Facebookanvändarkonto. När du besöker det sociala nätverket Facebook kommer du då att se personliga, intressebaserade Facebook-annonser.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån det berättigade intresset i ovannämnda syften. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR
Du kan inaktivera remarketingfunktionen "Anpassade målgrupper" här.
För mer information om insamling och användning av data via Facebook, om dina rättigheter i detta avseende och sätt att skydda din integritet, hänvisar vi dig till Facebooks integritetspolicy på:

Användning av Live-Chat-systemet LiveZilla

Vi använder LiveZilla GmbH:s (Byk-Gulden-Straße 18, 78224 Singen, Tyskland) chattsystem på vår hemsida.
Systemet används för kommunikation mellan dig och oss som leverantör. Systemet samlar också in och lagrar data för marknadsföring och optimering. Från dessa data kan användarprofiler skapas under en pseudonym.
Cookies kan användas för detta ändamål. Cookies tillåter igenkänning av webbläsaren. De data som samlas in med LiveZilla-tekniken kommer inte användas för att personligen identifiera webbplatsens besökare och kommer inte heller att slås samman med personuppgifter om pseudonymens bärare utan särskilt medgivande från den berörda.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån det berättigade intresset av direkt kundkommunikation och en behovsbaserad utformning av webbplatsen. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter i ditt enskilda fall, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.
Du kan förhindra lagring av cookies genom en inställning i din webbläsare. Vi påpekar dock att du då eventuellt inte kan använda alla funktioner på denna webbplats i sin helhet.
Mer information om LiveZilla GmbH:s integritetspolicy finns på https://www.livezilla.net/disclaimer/en/.

Användning av YouTube

Vi använder oss av en funktion på vår webbplats som bäddar in videoklipp från YouTube LLC (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, "YouTube"). YouTube är ett företag lierat med Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”).
Inbäddningsfunktionen gör det möjligt att få tillgång till videoklipp från YouTube som sedan visas i en iframe på vår webbplats. I ett sådant fall är inställningen "Extended Privacy Mode" aktiverad. Därigenom lagrar YouTube inte information om användare som besöker denna webbplats. Endast om du tittar på ett videoklipp överförs denna information till YouTube och lagras där.
För mer information om insamling och användning av data från YouTube hänvisar vi till YouTube:s dataskyddspolicy https://www.youtube.se/t/privacy.

Användande av Google Maps

Vi använder oss av en funktion på vår webbplats för att inbädda GoogleMaps av Google Inc (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA).
Denna funktion möjliggör en visning av geografisk information och interaktiva kartor.
Därigenom samlar Google in, bearbetar och använder data från besökarna av de resp. sidorna där Google Maps kartor är inbäddade.

Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är artikel 6 (1) f GDPR utifrån det berättigade intresset av direkt kundkommunikation och en behovsbaserad utformning av webbplatsen. Du har rätt att när som helst, på grund av omständigheter som hänför sig till din specifika situation, motsätta dig denna behandling av personuppgifter som berör dig grundad på artikel 6 (1) f GDPR.  

Du kan förhindra insamling av data genom att stänga av JavaScript-programmet i din webbläsare. Vi vill dock uppmärksamma dig på att du i det här fallet kanske inte kan använda alla funktioner på denna webbplats som t.ex. den interaktiva kartbilden fullt ut.
För mer information om insamling och användning av data från Google hänvisar vi till Googles dataskyddspolicy https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Under ovanstående länk kan du också välja vilken information google får samla in och hur den används.
Om det behövs skickas dina data vidare till USA. Det finns ett beslut av Europeiska kommissionen om adekvat skydd för överföringar till USA.

Marketing-Tool eKomi

Vi använder utvärderingsportalen eKomi Ltd. (Markgrafenstr. 11, 10969 Berlin, Tyskland). Vår strävan är att ständigt förbättra oss och vår service. Vi har därför bestämt oss för att använda denna oberoende portal, för att säkerställa att konsumentens betygsättning resp. recension inte kan påverkas eller förändras. Den data som överförs till eKomi varken behandlas eller delas med tredje part med undantag för betygsättningen som skickas till Google.
Det står dig som kund fritt att lämna en recension eller sätta betyg.
Genom att du skickar en recension/ett betyg samtycker du till denna hantering av dina personuppgifter samt till eKomi Ltd.s dataskyddspolicy https://www.ekomi.co.uk/uk/privacy/.

Lagringstid för personuppgifter i kontraktsförhållande

Efter genomförandet av kontraktet, lagrar vi dina personuppgifter endast i den omfattning och under så lång tid som är nödvändig för att uppfylla våra garantiåtaganden samt våra skyldigheter enligt lag, särskilt med beaktande av gällande skatterättsliga, köprättsliga och handelsrättsliga regler samt lagstadgad förvaringsplikt.
Efter den lagstadgade fristens utgång raderar vi dina personuppgifter såvitt du inte uttrycklingen har samtyckt till en fortsatt behandling och lagring av dessa. 

Dina rättigheter

Vi vill uppmärksamma dig på att du enligt artiklarna 7 och 15-21 GDPR har vissa rättigheter.

Rätt till tillgång, rättelse mm

Du har

såvitt förutsättningarna enligt EU-datskyddförordningen är uppfyllda.

Återkallelse av samtycke

Du har alltid rätt, enligt artikel 7 (3) GDPR, att när som helst återkalla ditt samtycke. Denna återkallelse påverkar dock inte lagenligheten av den behandling som utförts på grundval av samtycket fram till återkallandet. Du kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via e-post till anonymous@privacy.voss-group.eu).

Rätt att göra invändningar

Du har även rätt i enlighet med artikel 21 (1), (3) GDPR att göra invändningar mot behandling av personuppgifter pga skäl som är hänförliga till din specifika situation såvitt denna behandling grundar sig på artikel 6 (1) f GDPR eller mot behandling för direkt marknadsföring enligt artikel 21 (2) GDPR.
Du kan alltid göra invändningar genom att kontakta oss (se p. 10 nedan, via e-post till anonymous@privacy.voss-group.eu). Såvitt det gäller personuppgifter som samlas in med hjälp av cookies har du möjlighet att själv förhindra vidare insamling och lagring av sådana personuppgifter genom egna tekniska åtgärder (se p. 6, 7 ovan)

10. Kontakt och klagomål

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter är:

VOSS GmbH & Co. KG
Ohrstedt-Bhf. Nord 5
25885 Wester-Ohrstedt
Tyskland
Telefon:            08- 420 027 89 (Sverige)
E-post: shop@lantkompaniet.se

Om du har frågor om innehållet i denna dataskyddspolicy, om insamling och hantering av dina personuppgifter, återkallelse av ditt samtycke, avslutande av prenumeration på nyhetsbrevet, om du vill göra invändningar eller har övriga spörsmål, har du även möjlighet att kontakta oss resp. vårt dataskyddsombud på följande mailadress:

anonymous@privacy.voss-group.eu.

Vid klagomål avseende behandling av dina personuppgifter kan du vända dig till följande tillsynsmyndigheter:

Sverige
Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

Tyskland
Unabhängiges Landeszentrum für Datenschutz Schleswig Holstein
Postfach 71 16
DE-24171 Kiel
mail@datenschutzzentrum.de

Ja, tack, jag vill få nyhetsbrevet via e-post. Mer info...

Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet! Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part.
Mer om sekretesspolicy och dataskydd.

* Priser inkl. moms. Frakt tillkommer
1ordinarie pris 2tillverkarens rekommenderade pris

Vi hjälper gärna till:

Kontakt via telefon

08- 420 027 89

mån - fre | kl 9 - 17

Kontakt via e-post

shop@lantkompaniet.se

www.lantkompaniet.se
08- 420 027 89 | mån - fre | kl 9 - 17
0 Produkt i varukorgen

Varukorgen är tom.