Monteringssats för väggskål av rostfritt stål 300-850 ml

  i lager
  , Leveranstid:  2 - 5 arbetsdagar

  fri returfrakt4

  30 dagars retur

  inkl. moms, . Frakt tillkommer; standard frakt upp till 5 kg: 65 kr.

  vikt produkt: 0,05 kg

  artnr.: 560331

  29 kr
  Beskrivning

  Monteringssats för väggskål av rostfritt stål 300–850 ml

  Med denna praktiska monteringssats är det mycket enkelt att montera en foderskål/vattenskål av rostfritt stål på väggen!

  När det kommer till utfodring av djur bör man inte göra några kompromisser vad gäller kvaliteten, och man bör använda högkvalitativa material med lång livslängd. Annars kan det alltför snabbt hända att djuren skadar skålarna och drickhoarna eller att en produkt utgör en säkerhetsrisk eller är omständlig att hantera. Det är viktigt att foderskålen eller vattenskålen är fastmonterad så att inte ens vildsinta djur kan skada den. Samtidigt är det fördelaktigt om väggskålen dessutom kan tas av enkelt om du skulle vilja rengöra och fylla på den en eller flera gånger om dagen.

  Monteringssatsen för väggskål av rostfritt stål 300–850 ml finns att köpa för precis detta ändamål. Även om denna skål av rostfritt stål kommer med sin egen hållare (nylonförstärkt) och kan snabbt och enkelt skruvas fast, är det bäst att vara på den säkra sidan. Dessutom är det inte alla som har en husvägg av trä som gör monteringen till en barnlek, utan det kan hända att man använder en inhägnad för frigång eller en bur, som exempelvis när det gäller fåglar och gnagare. Detta hållarset, som innehåller en monteringsplatta med fjäder (låsning och lossning av väggskålen) tar med detta i beräkningen. Väggmonteringssatsen innehåller nämligen ännu en speciell monteringsplatta med sex bultar och muttrar för att fästa väggskålen på ståltrådsnät eller galler. Hållaren är tillgänglig i storlekar som passar till skålvolymerna (300/400/600/850 ml).

  Översikt

  Användningsområde:

  Fåglar
  • för montering på träväggar, galler och ståltrådsnät

  Särskilda egenskaper:

  • passar till den populära väggskålen av rostfritt stål (med nylonhållare)

  Detaljer

  • 4 standardstorlekar, kompatibel med en foderskål/vattenskål med 300, 400, 600 eller 850 ml innehåll
  • robust, stabilt väggfäste av rostfritt material

  Leveransomfattning

  • 1x monteringsplatta
  • 1x speciell monteringsplatta
  • 6x bultar med 6x muttrar