Vattenautomat 7 hål för kyckling, PET-flaska (ingår ej)

  i lager
  , Leveranstid:  2 - 5 arbetsdagar

  fri returfrakt4

  30 dagars retur

  inkl. moms, . Frakt tillkommer; standard frakt upp till 5 kg: 65 kr.

  vikt produkt: 0,08 kg

  artnr.: 560313

  49 kr
  Beskrivning

  Kycklingdrickho med 7 hål för PET-flaska från 0,5 upp till 1,0 l, röd

  Liten ansträngning, stor effekt: Med denna praktiska kycklingdrickho med 7 hål för en standardflaska har du allt under kontroll!

  Djurungar behöver särskild uppmärksamhet. De vill inte bara ha särskilda temperaturer och kräver speciellt foder för ungar, utan det är också viktigt att uppfylla deras vätskebehov. Det gäller inte bara för kycklingar om du har höns eller särskilda fågelsorter. Skaffa dig en drickho för kycklingar som är bättre lämpad för dem än en normal fågeldrickho.

  Denna praktiska kycklingdrickho besparar dig mycket arbete och tid och tillfredsställer även de törstiga kycklingarnas behov. Du kan enkelt kombinera kycklingdrickhon av plast med en PET-flaska med en volym på mellan en halv liter och en liter vätska. För detta kan man t.ex. använda vanliga vatten- eller läskflaskor som man sköljer ur ordentligt, fyller med vatten och placerar upp och ned över kycklingdrickhon. De knäpps på plats ordentligt och fördelar vattnet jämnt i uppfångningsskålen, som har sju drickhål för att förse flera små befjädrade vänner med vatten på samma gång.

  Om du letar efter en kycklingdrickho av plast som är hygienisk, okomplicerad och lätthanterad så är denna produkt helt rätt för dig. Den kommer i rött, vilket gör att det passar extra bra att kombinera den med en Coca Cola-flaska (PET) med röd etikett. I grund och botten har du dock mycket flexibilitet när det kommer till dess användning, vilket är en fördel som man inte bör underskatta när det gäller djurhållning.

  Översikt

  Användningsområde:

  Fåglar
  • Drickho för kycklingar

  Särskilda egenskaper:

  • kan kombineras med PET-flaskor med en volym på 0,5 upp till 1,0 l (standardflaska ingår inte i leveransen)
  • med 7 hål
  • stabil och robust samt lätt att rengöra

  Detaljer

  • av plast
  • Färg: röd
  • Diameter: 19 cm

  Leveransomfattning

  • 1x drickho för kycklingar