På denna sida presenterar vi våra favoriter bland olika produktkategorier.
Årets produktserie 2020

Tack vare många års praktiska erfarenhet kunde vi förbättra våra farmNET® stängselnät på många sätt! Därför har våra farmNET® -stängselnät återigen utsetts till vinnare av Årets VOSS.farming® produktserie. Toppen kvalitet till toppen pris!

Deze eigenschappen hebben ons overtuigd:

Stabilitet

kraftiga fiberstolpar: hög kvalitet, låg vikt

Utförande

Suveränt svetsade knutar - väldigt slitstarkt och hållbart

Skarv

koppla samman elstängselnät snabbt och enkelt - med NETclip®

Ledningsförmåga

kopparledare i översta tråden ger ökad ledningsförmåga

Hitta passande farm.NET® för just ditt stängsel

Årets innovation 2020

Innovativ teknik och energisparande gör skillnad! Våra kombiaggregat ”impuls duo” är alltid ett bra val. Speciellt utvecklad pulskurva ger extra bra stötstyrka vid låg strömförbrukning. Därför väljer vi nu i år VOSS.farming® impuls duo kombiaggregat. Funktionalitet, pris och kvalitet är bara prima.

Deze eigenschappen hebben ons overtuigd:

Pulsstyrka

Dessa elstängselaggregat ger verkligen bra effekt när djur kommer emot stängslet.

2 effektlägen

Två väljbara effektlägen – för lämplig inhägnad av olika djurslag.

Flexibel

Strömförsörjningen sker antingen via 230 V nätspänning eller via ett laddningsbart 12 V batteri.

Fjärrkontroll

Kombiaggregaten impuls duo RF ger bästa stängselkoll på upp till 10 km.

Hitta det rätta stängselaggregatet för just ditt elstängsel

Årets produkt 2021

Den automatiska lucköppnaren ChickenFriend bjuder på sofistikerad teknik, användarvänlighet och säkerhet i ett. Det är mycket enkelt att installera denna elektriska lucköppnare och det lönar sig verkligen. Enheten fungerar effektivt och drivs antingen med batteri eller via anslutning till en strömkälla. Styrning efter dagsljus, styrning efter tid/klockslag eller manuell styrning, alla dessa lägen finns att välja mellan. Med hjälp av den elektriska lucköppnaren öppnas och stängs hönsluckan tillförlitligt, så att hönsen får så mycket tid som möjligt utomhus i frisk luft. Dessutom får hönsägaren på så sätt möjlighet att spara tid. Vi tycker: Det handlar om en toppen produkt och därför väljer vi just den till Årets produkt.

Dessa egenskaper är helt övertygande:

Hitta rätt produkt för dina behov

Årets innovation 2021

Kombinationen av Fence Manager och Fence Sensor möjliggör enkel och tydlig kontroll och styrning av flera elstängsel från en central plats. Beroende på de befintliga förhållandena kan räckvidden vara upp till 10 km² och vid användning av en extern antenn till och med upp till 30 km². Kommunikationen mellan Fence Sensorn på stängslet och Fence Managern hemma fungerar bra, fel rapporteras omedelbart och kan därför åtgärdas snabbare! Säkerheten elstängslet ska stå för ökar! Sammantaget en smart lösning för komplexa elstängselsystem.

Dessa egenskaper är helt övertygande:

Hitta rätt produkt för dina behov

Årets produkt 2022

Elstängselkontroll via smartphone!
Fence Manager FM 20 WiFi från VOSS.farming gör det möjligt att kontrollera elstängslet mobilt via smarttelefon eller dator utan att behöva teckna ett mobiltelefonavtal. Upp till 12 stängsel kan kontrolleras med ett system.
Det finns i princip två möjliga tillämpningar:
1. Övervakning: Övervaka befintliga elstängsel (med gängse elstängselaggregat)
2. Smart elstängsel: Komplett fjärrstyrning och kontroll av elstängsel – ihop med smarta elstängselaggregat utav serien Impuls-/ eller Xtreme duo RF.

Dessa egenskaper är helt övertygande:

Hitta passande FM 20 för just ditt stängsel

Årets produkt 2023

Solceller med batteri till automatisk lucköppnare 'ChickenFriend', VOSS.farming
Den automatiska lucköppnaren 'ChickenFriend' (artikelnr. 561820) kan göra livet enklare för de som håller höns. Med installationen av en elektrisk lucköppnare som tillbehör till hönsluckan kan dina höns få frisk luft under lång tid, beroende på lucköppnarens inställningar.

Solcellsbatteriet 'SC 500' (artikelnr. 561877) till lucköppnaren 'ChickenFriend' är ett idealiskt tillbehör till våra paketerbjudanden med lucköppnare och hönslucka (automatisk lucköppnare + hönslucka i metall, t.ex. artikelnr. 561824, 561825, 561830). Denna miljövänliga strömförsörjning är enkel att använda och redo för drift så snart den är ansluten. På så sätt kan du driva din automatiska lucköppnare med solenergi.

Egenskaper och funktioner vi tycker är toppen:

Hitta produkten som passar dig bäst